Bine ati venit!

Locked
!Shade
Site Admin
Posts: 10
Joined: Tue Dec 24, 2019 8:26 am

Bine ati venit!

Post by !Shade » Tue Dec 24, 2019 8:26 am

Bun venit dragii mei alaturi de noi pe EMPIRE2!

Cu ocazia acestui topic , eu , impreuna cu toata echipa ce a ajutat la dezvoltarea acestui server va uram un calduros bun venit. Totodata , datorita faptului ca suntem in preajma anului nou va uram un sicer LA MULTI ANI si speram ca asteptarile voastre pentru anul 2020 sa fie asa cum va doriti.

Speram ca sederea dumneavoastra alaturi de noi sa fie una cat mai placuta , cat mai longeviva si fara evenimente neplacute.
Acest server a fost creat din perspectiva unu jucator de metin , nu a unui "om" care doreste sa faca profit din deschiderea serverului. Prin acest lucru nu putem spune ca nu va exista itemshop. Acest lucru o sa fie dar va garantez ca diferenta atat in PVM cat si in PVP dintre un player care doneaza fata de altul care nu o face va fi "0" .

Comunitatea noastra este in plina dezvoltare , asadar , daca aveti propuneri / sugestii / reclamatii nu ezitati sa ni le adresati in sectiunile corespunzatoare. Dar inainte de toate va rugam sa cititi cu atentie regulamentele de la fiecare sectiune in parte inainte sa faceti o cerere.

Va multumesc pentru timpul acordat !
Cu stima ,
Administratia EMPIRE 2

Locked